lördag 19 juli 2014

Kinky, sexy, filthy, piglet cycling-team!


"Undra var de tre spontana solskenscyklisterna håller hus?" Kanske du tänker. Jo i detta nu befinner vi oss på den franska rivieran, närmare bestämt i Nice. Hur hamnade vi här? Jo samma morgon som det var dags att lämna Milano satte vi oss vid frukostbordet och kollade var det var fint väder, stoppade sen ett finger i luften och cyklade dit det var medvind.

Saker som har hänt:
Vi har blivit inblandade i en riktig mordgåta; Vi har försvårat en utredning genom att vi flyttat en upphittad plånbok en mil och istället lagt den bredvid några nycklar. Vi är med största sannolikhet efterlysta av polisen och cyklade därför ca tre mils omväg för att lyckas smita från en poliskontroll på autostradan.
Mygginvasion -Jessica får vätskefyllda kometer och planeter på hela kroppen.
Jessica cyklar ner i en brunn.
Vi är grisar och folk kollar på oss med avsky. En tant blundar,  skakar på huvudet och håller för näsan när hon går förbi oss. Hunden Eva är  den enda som tycker att vi luktar gott.
Vi har träffat maskernas mästare, han fick svettas lite (obs han är falsk).

Vi får återkomma med mer specifik info senare. Nu är det förmiddag och dags för oss att lämna Nice. De som jobbar på tågstationen låtsas bara hjälpa oss, men de vägrar boka biljetter åt oss när vi har cyklar. Vi vet fortfarande inte hur vi ska komma hem. Men vi har det bra!

3 kommentarer:

  1. Go team! Jag vill höra en komplett redogörelse av allt som har hänt sen när ni kommer hem. Ha en grym sista vecka.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Du kommer ha några cyklar att titta till när vi kommer hem. ;)

      Radera
  2. Johan kommenterar Johans kommentar. Najs.

    SvaraRadera