tisdag 11 augusti 2015

Kapitel 3: Cykelkärlek

Calgary levererar! Efter två dagars leverne i staden har vi efter kontakt med flygbolaget fått reda på att cyklarna är på väg till oss i detta nu.


Hägringen väster om staden blir förhoppningsvis verklighet imorgon. Vädret håller i sig med molnfria dagar omkring trettiostrecket vad det verkar. Vi applåderar klimatet trots våra sönderbrända nackar. Nu undrar kanske någon vad mer vi har gjort än att ha vägrat köpt solkräm eftersom att vi redan har solkräm (på väg just nu i ett flygplan). Vi har burit cowboyhatt, promenerat i tusen mil, besökt en sjukt välsorterad cykelbutik, väntat på cyklarna, ätit jättegoda sockerfrukostar, gått i ett tunnelsystem som håller ihop hela centrum, väntat på cyklarna, tittat på hundar som simmar i floden, Nils har simmat i hotellpoolen, väntat på cyklarna, åkt buss, varit uppe i tv-tornet, väntat på cyklarna, ringt och frågat efter cyklarna och fått beskedet att cyklarna äntligen ska komma!


 Imorgon börjar vi cykla!


1 kommentar:

  1. Vad bra att cyklarna är på väg! Snygg cowboyhatt! Gillar för övrigt hissbilden skarpt! Lycka till med första cyklingsdagen! Ha det fint!

    SvaraRadera