onsdag 2 juni 2010

komplt..

En liten komplettering till Philip nyligen publicerade inlagg.
Vi har skrivit mycket om hur tungt det har gatt. En vilodag var precis vad vi behovde. Vi har skaffat lite nya dack och slangar och sant. Det finns saker som ar bra med det har landet ocksa. En kvall nar vi anlande Fallon i Nevada sa kom det fram en dam till oss och fragade vart vi skulle. Sen tog modersinstinkten over och hon erbjod att vi skulle fa sova hemma pa deras grasmatta och duscha hemma hos dem. Vi tackade odmjukt nej da vi stallt in oss pa att bara sla upp taltet pa narmsta camping och sova. Hon fragade om vi hade mat och det hade vi. Nar vi kom dit sa drojde det inte lange forens hon kom med ett helt smorgasbord med mat och dryck som hon skankte oss. Antagligen sa tyckte hon att vi sag for smala ut far vart eget basta. Haha. Feta amerikaner finns det ju gott om iaf.
Nu sitter vi har i mormonernas hemstad och forsoker vila. Skont att det gar att sova nu nar varmen har kommit. Den kom som pa posten. Lipsylen och tigerbalsamet har metamorfoserats till flytande vatska:) Men imorgon ska vi upp pa nastan 11000 fot sa da far vi val tillbaka lite kyla igen.

Ok, det var val allt for nu.

Johan

4 kommentarer:

  1. Men 150 mil på två veckor med mycket uppför o kyla, då ligger ni väl riktigt bra till i tidsplanen? Har ni bara cykling...cykling... i hjärnan eller hinner ni stanna till o se lite roliga grejer längs vägen? /Perra

    SvaraRadera
  2. Ja- det låter sååå bra! Nu ska jag ge ett riktigt handfast tips: Tack inte nej! Det är när ni säger "Ja tack" som ni får de nya bekantskaperna, överraskande mötena, nya erfarenheterna. Fasen vad det låter gott!

    SvaraRadera
  3. Nu drar jag iväg på min lilla tur runt siljan:) Ni är min stora inspiration! Kram Helena

    SvaraRadera
  4. Hej svejs mina älskade bröder! Hoppas att ni har det bra! Det verkar vara ganska tungt för er att cykla nu men, väldigt spännande. Det blir väl lättare när ni kommer över alla dessa berg. Ni får ju vara med om så mycket. Tycker verkligen att ni är modiga som gör detta, blir så stolt över er. Har hört flera som blir så imponerade. Många, många kramar från Hanna

    SvaraRadera