måndag 8 juli 2013

Bridge of gods

Hej alla goa och glada! Dåå har det äntligen blivit dags att avlägga rapport för senaste tidens äventyrsidkande. Inte en sekund för sent säger ni. Ingalunda säger vi. Efter en trevlig nationaldag i Seattle med grunge och kaffe och fyrverkeri satte vi våra häckar på sadlarna med kompassen åt söder. Tre dagar senare och tre bergspass senare kunde vi unna oss en dag i vilans tecken. Den dagen är morgondagen och med lite tur så hittar vi en skjuts till Portland, då vi inte passerar tillräckligt nära med cyklarna. Vi befinner oss i Cascade Locks, precis kommit in i Oregon. Cyklingen har varit god mot oss, perfekta vägar, fint väder, vänliga människor. Fast backarna är hårda även för den hårdaste. Bara passen har inneburit 4000 höjdmeter tillsammans! Men det är det värt för det är så makalöst fint här. Skogarna är vackrast i hela världen, stammarna är tjocka som hus och mossan på dem är grönare än M90 = snyggt. Än är det en bit till gamle San men vägen dit kommer att bli vacker som en dag. Kommentera gärna! Wolf

7 kommentarer:

  1. Såå avis på er, inte backarna kanske men allt annat. Jag gillar outfitten på bilden.
    Hoppas ni får fortsatt fint väder.
    vill se mer bilder.

    Christer CR1 Flygholm

    SvaraRadera
  2. Vad härligt att humöret är på topp.
    Blev det nån snö på er?
    SMS verkar inte funka bland bergen.
    Ha det bra
    Palle

    SvaraRadera
  3. Nej
    Det duger inte.

    Jag vill veta mer om hur ni bor! vad ni äter! hur länge ni cyklar om dagarna, har ni varit med om något konstigt? Är det varmt? Har Johan fått något punkterings-raseriutbrott än?:)

    Skriv mera, och ladda upp bilder, free wifi har ni väl mest överallt?:)

    Lyckligt trampande, önskar jag vore med!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja Philip dessa utbrott har man ju hört om, håller med dig mer input vill vi ha

      Chriter

      Radera
  4. Hej hej! Kul att få följa er här på bloggen. Sedan är jag ju såklart nyfiken på vad du tycker om de amerikanska chipsen, Marina?

    Ta hand om er!

    SvaraRadera
  5. Kommer ni hem snart? Saknar er. Ps har du fixat en ersättare till badmintontiden på måndag?

    SvaraRadera