måndag 1 juli 2013

Onsdag i Seattle

Nu har vi öppnat skafferiet lite på glänt varje dag halva våren och sommaren och kastat ett drömmande öga på den där godispåsen på översta hyllan som ska sparas till ett 'speciellt tillfälle'. Tur för oss att det speciella tillfället har anlänt, nu annekterar vi påsen med hull och hår och vräker i oss av det goda innehållet med innehållsförteckningen: Höga berg, djupa dalar, svettiga anleten, glada miner och en och annan jelly bean.

På onsdag så blire motel, Peace tea och cykelmontering givetvis sen är det tänkt att vi ska gå en grunge-stadsvandring i Seattle på torsdag (flanellskjorta på!). Förmodligen så börjar trampandet på fredag. Från Seattle till Randle ca 12 mil runt berget Mt. Rainier som är 4395möh. Men som en vis man en gång sade: Vill man ha guldklimpar i livets ryggsäck, då får man slita lite också :)

Forsättningsvis så försöker vi hålla en tio mil om dagen med en vilodag i veckan. Med lite tur så kanske vi har tid att passera Reno i Nevada också så att vi kan spela bort eventuellt överskott i resebudgeten:) Några andra hållpunkter på vägen är Mount Shasta, Mount Saint Helens, Crater lake, Lake Tahoe, Napa Valley. Ingen dum rutt med andra ord. Så håll koll under resans gång så försöker vi uppdatera så ofta vi kan. Ses på andra sidan! Låt bondbränna-kriget börja!





Wafalme wa milima

2 kommentarer: