lördag 22 maj 2010

Kyligt varre.

Till att borja med: Vi lever. Har borjat pa vad som kan tankas bli ett ganska bra minne att luta sig tillbaka och tanka pa resten av livet. Har precis avslutat tredje dagens cykling och sitter pa en vingard uppe i bergen och har precis hort pa tv att det ska bli sno imorgon! Vi ska saga det att det generellt ar riktigt kallt i Californien. Heltackande klader ar det som galler och sa har jag defenitivt en for tunn sovsack. I natt sover vi pa vingarden i en jattemysig stuga som ar ungefar fem ganger dyrare an vad var budget tillater. Men alternativet var att fortsatta vidare till nasta camping tio mil bort. Skulle inte tro det.
Cyklingen har gatt overlag bra. Vi har lart oss sjuuuukt mycket om cykling i amerika redan och har mycket mer att lara. Har nastan hungrat ihjal, nastan frontkrockat en tempocyklist, men annars ar det mest bra vi haller tidsschemat och hittills sa har vi bara haft en punka.

Idag fredag sa har det vart uphill nastan precis hela dagen och sahar efterat sa kanns det rejalt mycket i laren och vaderna. Alla intryck som standigt matas in i skallen skapar nastan dagligen latt huvudvark.

Imorgon drar vi over Carson Pass ar tanken, ett berg pa 8800 fot dar det sags vara bedrovligt vackert och kallt. Sen ar det nerforsbacke till Nevada. Ser fram emot att ge mig in i varmen.

Johan o Philip.

2 kommentarer:

  1. Trodde ni det skulle vara varmt i USA? Bitvis åker ni igenom samma klimat som vi har i Sverige. När ni nu sliter uppför till 2680 möh, tänk då på att det senare blir utförsbacke.
    Glöm heller inte att det generellt är hastighetsbegränsat i USA, kör du för fort blir du stoppas av polisen, jag vet hur det känns.

    SvaraRadera
  2. Nice! Riktigt  bra och mycket inspirerande. Tack för att dela! good

    SvaraRadera