lördag 29 maj 2010

Rakstrackorna smeker horisonten

Efter att ha vaknat upp skakandes i fosterstallning i taltet imorse sa upptackte vi snart att taltet mer liknade en igloo. Hemskt, taltet var tackt i sno och alla klader var fuktiga och kalla. En bra sak i allt elande var att vi hade vara kamrater ashton och jesse som hade sitt talt nagra meter bort som gjorde oss sallskap och gick igenom precis samma sak som vi fick gora. Dom ar riktigt hyvens killar de dar, dom ska till virginia ocksa. Uppgivenheten har tagit greppet om deras sinnen dock och de planerar att hyra en bil och kora over rocky mountains. Det har inte vi nagra planer pa. Nu sitter vi pa hotell och varmer upp oss infor imorgon da vi har en stracka pa 13 mil helt utan civilisation. Sa ar det har i bergen. Det tar pa var budget men det handlar snarare om overlevnad. Nu har vi duschat varmt och atit mexikanskt och kopt godis. Det ar saker som man kan uppskatta nagot sa sjukt nar allt annat bara ar blott kallt och aterigen kalllt. Vi har tvattat vara klader for forsta gangen nu ocksa. Yiiihaa!
Forsoker fa igang en telefon som vi har kopt men det ar knepigt med allt administrativt.
Hade sjuuuk medvind idag, skulle vi haft segel sa hade vi inte behovt trrampa, men vinden kan vara forradisk. I carson city kastade den oss av vagen. Sa det kan vara skit ocksa.
Kanns som att vi borjar komma nagonvart iaf och det kanns bra. Hoppas pa varme snart.

Philip och Johan.

Ps. Det ar sjukt svart att hitta datorer med usb saledes lika svart att visa bilder. Hoppas pa battre datorer i frfamtiden.

Pps, kartan funngerar inte, vi ar i Eureka!

5 kommentarer:

  1. Det låter riktigt tufft! Men bra väder är på gång enligt YR.no. Vi hoppas att ni får del av det - och det ska bli bra varmt, soligt och kanske till och med lite medvind. Håll ut! Snart har ni cyklat över en hel tidszon...

    SvaraRadera
  2. Strongt gjort att ni inte ger upp, vi är många som hejar på er.
    Själv är jag inte lika strong, har i alla fall köpt en cykeldator, fast den står bara på 1.4 mil, den visar nog fel tror jag:)
    Farfar och farmor hälsar så mycket, dom blev väldigt glada för kortet.
    Allt bra här hemma, dock utan snö.
    Pappa

    SvaraRadera
  3. hej johan philip! jag saknar er nu. fran josefina kimling.

    SvaraRadera
  4. Jag vet hur knöligt det är att öppna få igång en telefon i USA, de är inte kloka med det administrativa.
    Lika så vinden, i SydDakota blåste en hel by bort när vi var där.
    Christer

    SvaraRadera
  5. Hej Johan o Philip! Här i Sverige kanske värmen kommer denna vecka o Rabson nästa,om inte ambassaden önskar ytterligare dokument... Kämpa på tänker på er. Kram från Ann-Sofi o Björn.

    SvaraRadera