onsdag 19 maj 2010

San of F

Hejsan allesammans. Efter ett kort avbrott sa ar vi ater pa banan igen och vi kan bara meddela att allt har gatt riktigt bra. Vi missade askmolnet och strejken med en harsman och cyklarna kom fram utan en skrama. Sen hittade vi en stor taxi som dar vi fick med all packning in till Downtown. Riktigt skont att allt gick sa bra. Sen att det ar kallare har en hemma det ar en annan femma. I solen ar det forvisso varmt, sa pass varmt att vi i vanlig ordning redan har brannt oss i pannan och nacken med eftervarande flagargaranti. Igar gjorde vi San Francisco, ca 2.5 mil promenad och jag tror ibland att vi har hamnat nagon annan stans an USA for det ar hur sweeet som helst. Asgrymma parker, atervinning overallt, alla har cykelhjalm, osv.
Idag borjar det riktiga aventyret, vi ska ata frulle nu (med jordnotssmor och nutella pa mackan) sen drar vi osterut mot Nevada sa det blir talt i natt forhoppningsvis. Lite nervost att cykla i centrala SF men det ska nog losa sig, det ar inte speciellt langt till farjan som tar oss over bukten. Kanns som att det kan droja ett tag tills nasta inlagg men vi mar bra och allt ar bra.

Vi ses.

Johan o Philip.

4 kommentarer:

  1. Underbart! Ni kommer att ha en superresa och vi är många som är avundsjuka så det suger i magen!

    SvaraRadera
  2. Härligt att ni fick över cyklarna och nu kommit igång.
    Det finns många härliga platser i USA som är underbart vackra. Så massa underbara människor.

    SvaraRadera
  3. goran.hartzell@telia.com20 maj 2010 kl. 11:08

    Hej Johan och Philip. Det är Göran Hartzell som skriver och undrar vad Johan menar med att när han kommer hem är han utan jobb för det är väl inte så att du är utsparkad från Cykelcenter??
    hälsningar och lycka till från Göran Hartzell!

    SvaraRadera
  4. Vilken god ide att lägga upp en karta så vi ser var ni befinner er! Nu följer jag er med spänning!

    SvaraRadera